Disclaimer

 

Door de pagina's op de domeinen van Revee Creative (revee.net, revee.nl, revee-webdesign.com of revee-webdesign.nl) te bekijken, gaat u akkoord met deze disclaimer. Deze disclaimer heeft betrekking op al deze pagina's.

De informatie in deze pagina's is voor algemene doeleinden. De informatie wordt aangeboden door Revee Creative en hoewel wij ons uiterste best doen deze informatie up to date en correct te houden, kunnen wij geen garanties geven over de nauwkeurigheid, volledigheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid van deze informatie.

In geen geval zijn wij ons aansprakelijk voor verliezen of schade inclusief alle indirecte- of gevolgschade in welke vorm dan ook, of verliezen of schade ten gevolge van dataverlies of winstderving, volgend uit of in verband gebracht met het gebruik van deze website.

Vanaf deze pagina's kunt u doorgelinkt worden naar pagina's op andere sites. Deze pagina's vallen niet onder controle van Revee Creative. Wij hebben geen invloed op de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Het linken naar deze sites houdt niet vanzelfsprekend in dat wij deze aanbevelen of ons verbonden verklaren met de standpunten op deze sites.

Wij doen er alles aan deze site goed werkend in de lucht te houden. Desondanks aanvaardt Revee Creative geen aansprakelijkheid voor enige onbereikbaarheid van deze site door technische omstandigheden buiten ons bereik.