WebLife voor bedrijven

 

Bedrijven  |  Scholen  |  Verenigingen  |  Artiesten

Laat uw site voor u werken! Een WebLife site blijft leven, bindt uw bestaande klanten en werft nieuwe klanten.

Revee WebLife zorgt voor interactieve websites, ook daar waar deze minder voor de hand liggen. Het is inmiddels gebruikelijk voor een krantensite om bezoekers artikelen te laten schrijven, en voor artiesten-fansites om een forum te hebben, maar de meeste bedrijfssites zijn nog steeds "virtuele uithangborden" waaraan vaak, na een enthousiast begin, door tijdgebrek niks meer verandert.

Revee WebLife denkt met u mee over methoden om verregaande interactiviteit ook op uw site door te voeren. Voor grote en kleine ondernemingen zijn er veel manieren om bezoekers mee te laten werken. En hoewel het nut hiervan niet altijd voor de hand ligt, zijn er drie grote voordelen:

  • De site leeft door de voortdurende aanvoer van nieuwe content, ook wanneer u zelf druk bent met andere zaken. En een site waar veel gebeurt, scoort hoger in veel zoekmachines.
  • De site bindt doordat uw klanten of andere bezoekers door de mogelijkheden van hun account op uw site graag terugkomen.
  • De site werft doordat een forum of ander materiaal van derden rondom uw product of dienst, de site een hoge relevantie bij de zoekmachines geeft. Lok mensen naar uw site, zelfs voordat ze weten dat ze potentiële klanten zijn!

Naast deze algemene voordelen gelden natuurlijk de voordelen van de extra functionaliteit die u in uw site kunt steken, van support-forums tot webwinkels.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat WebLife voor u kan betekenen!