WebLife voor artiesten

 

Bedrijven  |  Scholen  |  Verenigingen  |  Artiesten

Als drukbezette muzikant of andere artiest heb je geen tijd om wekelijks urenlang aan je site te sleutelen, en waarschijnlijk geen geld om daarvoor iemand in dienst te nemen. Terwijl je weet dat het voor je publiek belangrijk is dat je veel nieuwe informatie aanbiedt. En dat het minstens even belangrijk is om je fans betrokken te houden door ze interactieve mogelijkheden op je site te bieden.

Veel artiestensites veranderen daardoor op termijn in statische sites met achterlopende informatie. Interactiviteit wordt vaak bereikt met een linkje naar een MySpace- of Facebookprofiel van de artiest. Aangezien daar alle actie gaande is, wordt dit profiel door de bezoekers meestal als 'de' site van de artiest gezien. Erg representatief en goed voor je imago is dit niet. 

Een WebLife site is makkelijk te onderhouden met actuele informatie, en geeft alle interactieve mogelijkheden die je wilt. Zet er een forum of gastenboek op voor je fans, geef bepaalde mensen de mogelijkheid artikelen of nieuws over je te schrijven of foto's in een online album te plaatsen, en open natuurlijk een webshop voor je CD's en merchandise. Alles volledig geïntegreerd in het ontwerp van de site, alles met jouw uitstraling, en met gebruikmaking van dezelfde inloggegevens voor de bezoekers. Naast alle slapende artiestensites met links naar een MySpace profiel, een apart forum en een elders gehoste door adverteerders gesponsorde webwinkel, is jouw site een verademing. En dankzij onze ondersteuning kun je je artiestenwerk weer de aandacht geven die het nodig heeft.

Met WebLife houden jij, je vrienden en je fans je site in leven!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat WebLife voor jou kan betekenen!