Voorbeelden

 

Kunstenhuis De Bilt/Zeist

Voor de hele verwerking van cursussen en docenten heeft Revee speciaal een toegespitst CMS gemaakt, oorspronkelijk in een reeds bestaand ontwerp van een andere webdesigner. Later is door Revee ook een volledig nieuw ontwerp gemaakt, waarbij op advies van Revee de websites van Het Kunstenhuis en De Werkschuit zijn samengevoegd tot een overzichtelijker geheel. De CMS'en van beide sites zijn volledig transparant in de nieuwe site opgenomen De verschillende systemen worden op allerlei plaatsen in de site gebruikt zonder dat de bezoeker dit merkt.

www.kunstenhuis.nl

De Tweemaster

Deze basisschool gebruikt standaard CMS-functionaliteit op een creatieve manier. Alle artikelen die geschreven worden onder de "Nieuws uit de groepen"-hoofdstukken, worden als laatste nieuws op de startpagina geplaatst. Zo ontstaat een zeer levendige en actieve site die direct laat zien hoeveel er op deze school gebeurt. Ondanks deze 'drukte' is de 'saaie' informatie voor de ouders met één muisklik te vinden, en vinden leerlingen en ouders de pagina van hun eigen groep ook eenvoudig terug. Dit alles in een exclusief ontwerp waarin alle spoortjes van een generiek CMS zijn verdwenen.

www.de-tweemaster.nl

Driebergen Helpt Roemenië

De site is nu dan wel inactief, aangezien hier pas weer wat gebeurt als de voorbereidingen voor de volgende diaconale jongerenreis starten in 2012. Maar de site is wel een goed voorbeeld van het WebLife concept. De voorbereidingen van deze reis naar Roemenië werden actief bijgehouden in het "laatste nieuws" waardoor geïnteresseerden en donateurs betrokken bleven, en toen de reis eenmaal begonnen was, werden (bijna) dagelijks reisverslagen vanuit Roemenië verstuurd die op de site en in een mooi opgemaakte e-nieuwsbrief werden gepubliceerd. Het mailing-bestand is behouden en wanneer deze actie weer opleeft, zullen de volgers van de vorige reis direct weer warm gemaakt worden voor de volgende.

www.driebergenhelptroemenie.nl

Ook toe aan een WebLife-site? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!