Websites

 

Communicatiestrategie

Als u wilt investeren in een site die actief gaat bijdragen in uw klantenwerving, neemt u natuurlijk geen genoegen met alleen maar een mooi ontworpen plaatje waar u dan zelf wat teksten in zet. Uw website is 24 uur per dag tegen uw potentiële klanten aan het praten en u kunt er maar beter goed over nadenken wat deze gaat zeggen. Ook zoekmachine-optimalisatie, door veel bedrijven als aparte dienst aangeboden, begint bij het webdesign. Communicatie is ons vak en wij helpen u graag. Uw eerste gesprek is gratis en vrijblijvend!

>> Een website maken die klanten werft? Klik hier!

Of 'alleen' een ontwerp

Als u overtuigd bent van uw eigen capaciteiten als het gaat om het opbouwen en vullen van een effectieve site, óf als u uw site echt alleen maar wilt gebruiken als online visitekaartje voor de klanten die u op andere manieren al binnenhaalt, kunt u natuurlijk ook voor een eenvoudiger pakket bij ons terecht. Uw aangeleverde opbouw zetten wij in een mooi en exclusief ontwerp en leveren dit aan in een Content Management Systeem zodat u de site verder zelf kunt onderhouden.

>> Goedkoop en snel webdesign? Klik hier!

WebLife

WebLife is geen apart product, het is het concept dat aan al onze websites ten grondslag ligt. Het is een combinatie van een Content Management Systeem (CMS), onze creatieve inbreng in de interactiviteit van uw site en doorlopende ondersteuning. WebLife helpt uw site 'levend' te houden, waarmee uw site zich al snel onderscheidt van een groot deel van uw concurrentie.

>> Hoe houdt WebLife uw site levend?